Villkor​

När monterar vi tältet? / hur många dagar ingår i hyran?

Hyrpriset avser ett användningstillfälle. Montering sker alltid 1-3 dagar innan festdagen och demontering på förmiddagen dagen efter festen om inget annat överenskommes.

Flera hyresdagar debiteras med 20 % per dag av hyrespriset. Är ni intresserade av att hyra en längre period? Tveka inte att höra av er till oss för en offert.

Hyra bord och stolar

Vid hyra av endast bord & stolar kan du få leverans/hämtning för 500: – inkl moms inom 4 mils radie ifrån Ystad, avhämtning sker annars på vårt lager efter överenskommelse.

Bekräftelse

Sydkustens GardenParty skickar alltid ut en bekräftelse i samband med er beställning.​

Var noga med

Att du väljer rätt storlek på tältet, det krävs extra utrymme om ni ska ha dans, ett band som spelar, uppdukad buffé, mm, beställ då ett tält som är några kvadratmeter större.

Att tänka på när du hyr utrustning av oss:

- Viktigt Se till så att dragkedjor är nerdragna vid hård blåst, vi förankrar tältet för att klara av detta, men då måste tältet vara tillslutet. Klistra inget på bordskivan eller på tältduken!

- Bord och stolar ska rengöras.

Vid eventuell rengöring eller annat arbete som uppkommit under ert ansvar, debiterar Sydkustens Garden Party 600: – inkl moms per påbörjad timme i arbetskostnad. Skador som uppstått under hyrestiden debiteras med nyanskaffningsvärde.​​

ÄR DU INTRESSERAD?

Beställ en gratis
​offert idag

Fyll i vårt formulär med så många detaljer om ditt projekt som möjligt så svarar vi dig så snart som möjligt.

 ​Telefon

0706 52 29 67

0709 32 02 37

adress

​Tobaksgatan 40, 27141 Ystad

Vi svarar inom 24-48 timmar.​

 
 
 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda